top of page
Het weekmenu
Geniet van een dagschotel bij 'Brasserie Molly' tegen 20 euro. Onze dagschotels worden enkel ’s middags geserveerd.
Maandag 2/12
-
Soep van de dag
-
Varkenshaasje in zachte peperroomsaus met Ardens witloofstronkje en aardappelkroketten
-
Dessert
Dinsdag 3/12
-
Pizza met zeevruchten
-
Gegrilde steak met hofmeesterboter, waterkers met gedroogde ‘San Marzano’ tomaat en frietjes
-
Dessert
Donderdag 5/12
-
Borrelportie Zwitserse kaasfondue
-
Gevulde kalkoen op de wijze van de chef, bigarade met muskaatdruiven en knolselderpuree
-
Dessert
Vrijdag 6/12
-
Paddenstoelen op Griekse wijze
-
Scampi ‘Molly’ met ijsbergsla en ‘Thousand Islands’ dressing en frietjes
-
Dessert
bottom of page