top of page
Feestzaal De Pepermolen

Feestzaal
'De Pepermolen' in Borsbeke

Al 25 jaar de place to be voor privé- en bedrijfsfeesten op maat

Organisatie van feesten volgens uw wensen en budget

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u een geschikte feestlocatie? Ook dan zijn wij uw partner bij uitstek. Wij bieden onze klanten namelijk een mooie feestzaal met alles erop en eraan!

Ten eerste is feestzaal 'De Pepermolen' aangewezen voor elke gelegenheid. Voor privéfeesten zoals huwelijken en verjaardagsparty’s, jubilea en communiefeesten, gender reveal party’s en babyborrels, alsook rouwmaaltijden. Ook verenigingen en ondernemingen behoren tot ons cliënteel. Zo organiseren we bedrijfsevenementen en personeelsfeesten, galabals en gelijk welke viering van hobbyclubs, sport- en doelgroepverenigingen. Onze zaalcapaciteit bedraagt 180 zittende en 400 staande bezoekers. Dankzij een eigen keuken kunnen wij uw gasten een gastronomische meergangenmenu aanbieden. Er is airco in de zaal aanwezig. Buiten heeft u het comfort van een sfeervolle tuin en 150 parkeerplaatsen.

Feestzaal De Pepermolen
Feestzaal De Pepermolen

Onze eigen special events

Daarnaast organiseren we af en toe ook zelf een evenement. Dat kan heel verscheiden zijn. Het eerstkomende event is een galadiner met optreden van Willy Sommers op 23 november, met ambiance door DJ Jeroen Visser. Hou onze website zeker in de gaten als u aanwezig wil zijn op een van onze volgende evenementen!

Op zoek naar een feestlocatie in regio Herzele?

Dan is 'De Pepermolen' in Borsbeke zeker het overwegen waard: catering en accommodatie tot 400 personen en op 6 km van de afrit Erpe-Mere op E40.

bottom of page